top of page

Bröstförstoring med implantant

Bröstförstoring

Modern teknik och de säkraste bröstimplantaten för att ändra volymen och formen på brösten för att du ska uppnå den välformade profil du alltid önskat dig.

 

Vi erbjuder som unik klinik bröstimplantat via armhålan med titthålsteknik utan ärr i bröstvecket.

 

Bröstförstoring är fortfarande det mest populära ingreppet inom estetisk plastikkirurgi och det ingrepp som ger nöjdast patienter. Givetvis är det en fördel att din kirurg har stor erfarenhet av bröstförstoringar. Vi på Molding har lång erfarenhet av att bedöma, planera och utföra denna typ av operationer vilket gör att vi kan ge bra och korrekt information om vad just du kan förvänta dig för resultat.

Bröstförstoring handlar om en sak: att hjälpa dig bli nöjdare med dina bröst och dig själv. För att uppnå detta krävs kunskap och estetisk skicklighet hos en specialist i plastikkirurg, medlem i Svensk Plastikkirurgisk förening och Svensk Förening för Estetiks Plastikkirurgi, som kan hjälpa dig att göra rätt förändringar för att du ska få den bröstform och storlek som bäst passar dina behov och önskemål.

Plastikkirurg Dr. Thomas Jonsson använder de mest moderna teknikerna vid bröstförstoring och de säkraste bröstimplantaten för att ändra volymen och formen på brösten för att du ska uppnå den välformade profil du alltid önskat dig.

Varför du ska välja oss

BRÖSTFÖRSTORING MED IMPLANTAT HOS MOLDING

Konsultation & planering

Genom att kombinera dina personliga mål och unika anatomi med vår erfarenhet hjälper vi dig välja det bästa alternativet för din bröstförstoring för att tillgodose dina behov. Vi lägger stor omsorg på att tillsammans med dig komma fram till den perfekta typen och storleken på bröstimplantat och utifrån det utforma en kirurgisk plan. Har du utöver en önskan om mer volym i brösten även tendens till hängbröst kan du behöva en bröstförstoring i kombination med ett bröstlyft.

Även om proceduren för bröstförstoring är relativt enkel, sker det mesta av planeringen utanför operationssalen. Erfarna bröstkirurger förstår att ju mer förberedd du är, desto mer förutsägbart blir resultatet. Var ärlig mot din kirurg om dina förväntningar och vad det är som du vill uppnå. 

MOLDING PLASTIKKLINIK

MOLDING PLASTIKKIRURGI

Kontakt

Skriv till oss om om du har frågot eller vill boka en konsultation, det går även att boka online direkt från vår hemsida.

När du väljer en plastikkirurg är erfarenhet viktigt. Etik är viktigt. Upprepade utmärkta resultat är viktiga. Och din säkerhet är viktig. Molding vägrar att kompromissa med någon av dessa principer.

Patientsäkerhet

DIN TRYGGHET ÄR DET VIKTIGASTE

VI HAR

1. BOKA OPERATION

Planering

Efter att du varit på konsultation och kommit överens om en plan tillsammans med din plastikkirurg kan du boka en tid för operation. Betalningen behöver vara gjord två veckor före ditt ingrepp. Behöver du låna pengar har vi avtal med Medical Finance som hjälper dig med det.

2. FÖRBEREDELSER

Framförhållning

  • ​Sluta röka.

  • Sluta med mediciner som kan öka risken för blödning.

  • Avtala med en anhörig eller vän om skjuts och hjälp första dygnet. Handla och laga gärna mat för en vecka inför operationen.

  • Före operationen skall du duscha och tvätta dig med Descutan-tvål. Ha rena, lösa, bekväma kläder, helst med blixtlås och skor som är lätta att ta på.

  • Lämna smycken och eventuella piercingar hemma.

  • Fasta från midnatt före din operation.

3. OPERATIONSDAGEN

På plats

En bröstförstoring tar ca 1 timme. Du vaknar omedelbart efter operationen och får sedan ligga kvar på vår uppvaksavdelning och piggna till under 2-4 timmar. Omedelbart efter operationen kan du ha lite smärts men

du kommer att få god smärtlindring. Om det skulle hända något det första

dygnet som oroar dig kontaktar du din kirurg.

4. UPPFÖLJNING

Utvärdera

Efter din operation kommer du på en tidig sårkontroll efter ca 12-14 dagar. Om allt är bra så träffar du din kirurg efter 6 månader för att göra en värdering av resultatet och höra hur allt har gått för dig. Vid detta tillfälle tas också dina efterbilder. För dig som genomgått operation hos Molding under 2020 är du alltid berättigad till 10% rabatt på alla framtida

hudvårdsbehandlingar, filler och botox samt på vår hudvårdsserie.

Stegen vid operation

INFORMATION OM BRÖSTFORSTORING

Bra att veta

Risker vid bröstförstoring

Här hittar du information om riskerna vid en bröstförstoringsoperation.

Olika implantat

Här hittar du information om dem olika bröstimplantaten.

Bröstförstoring med lyft

 Bröstlyft i kombination med bröstförstoring kan förbättra bröstens form, öka volymen och återskapa spänsten.

Bröstförstoring          Varför oss          Konsultation & planering          Patientsäkerhet          Operationsdagen          Kontakt          Bra att veta          Priser

Stegen vid operation

bottom of page