top of page

Bröstförstoring med lyft

Bröstförstoring

BRÖSTOPERATION

 Bröstlyft i kombination med bröstförstoring kan förbättra bröstens form, öka volymen och återskapa spänsten.

 

Bröstförstoring är det mest populära och bröstlyft det näst mest populära ingreppet inom estetisk bröstkirurgi. Dock är det något vanligare att man kombinerar bröstlyft med en förstoring än att man bara gör ett bröstlyft. Om man inte nöjd med storleken på sina bröst och önskar de var mindre slappa och hängiga t.ex. efter amning kan det vara lämpligt med ett bröstlyft i kombination mer bröstförstoring. Ofta görs de båda ingreppen samtidigt men det är också möjligt starta med det ena och se hur det ser ut efter ett halvår inna man bestämmer sig för att genomgå det andra ingreppet.

 

För att skapa ett ungdomligt bröst med fyllnad i övre delen, tydlig kavaljergång och push-upp-bh effekt behöver man kombinera ett bröstlyft med bröstimplantat Bara ett bröstlyft kan inte återskapa det resultat som både lyftet och implantaten kan uppnå tillsammans.

När det handlar om att göra något fint med sina bröst vet många patienter inte var de ska börja. Kommer bröstförstoring att återställa en ungdomliga form? Skulle ett bröstlyft hjälpa till att öka fyllnaden och symmetrin? För många av våra patienter är svaret att båda ingreppen behövs. Bröstlyft med bröstförstoring är en utmärkt lösning för att lyfta brösten till en mer ungdomlig position samtidigt som du ökar volymen och förbättrar formen genom att använda implantat.

 

Bröstlyft med förstoring handlar om att hjälpa dig bli nöjdare med dina bröst och dig själv. För att uppnå detta krävs kunskap och estetisk skicklighet hos en specialist i plastikkirurg, medlem i Svensk Plastikkirurgisk förening och Svensk Förening för Estetiks Plastikkirurgi, som kan hjälpa dig att göra rätt förändringar för att du ska få den bröstform som bäst passar dina behov och önskemål.

Plastikkirurg dr. Thomas Jonsson använder de mest moderna teknikerna vid bröstlyft för att du ska uppnå den välformade profil du alltid önskat dig.

Varför du ska välja oss

BRÖSTFÖRSTORING MED LYFT HOS MOLDING

Konsultation & planering

 Vi lägger stor omsorg på att tillsammans med dig komma fram till den perfekta typen och storleken på eventuella bröstimplantat och utifrån det utforma en kirurgisk plan för ditt bröstlyft. Ett bröstlyft kan även kombineras med en fettransplantation om man föredrar det framför silikonimplantat.

Vi på Molding har lång erfarenhet av att bedöma, planera och utföra denna typ av operationer vilket gör att vi kan ge bra och korrekt information om vad just du kan förvänta dig för resultat. Genom att kombinera dina personliga mål och unika anatomi med vår erfarenhet hjälper vi dig välja det bästa alternativet för ditt bröstlyft och din bröstförstoring för att tillgodose dina behov. Ju mer förberedd du är, desto mer förutsägbart blir resultatet. Var ärlig mot din kirurg om dina förväntningar och vad det är som du vill uppnå vid konsultationen.

MOLDING PLASTIKKLINIK

Kontakt

Skriv till oss om om du har frågot eller vill boka en konsultation, det går även att boka online direkt från vår hemsida.

MOLDING PLASTIKKIRURGI

När du väljer en plastikkirurg är erfarenhet viktigt. Etik är viktigt. Upprepade utmärkta resultat är viktiga. Och din säkerhet är viktig. Molding vägrar att kompromissa med någon av dessa principer.

Patientsäkerhet

DIN TRYGGHET ÄR DET VIKTIGASTE VI HAR

Planering

Efter att du varit på konsultation och kommit överens om en plan tillsammans med din plastikkirurg kan du boka en tid för operation. Betalningen behöver vara gjord två veckor före ditt ingrepp. Behöver du låna pengar har vi avtal med Medical Finance som hjälper dig med det.

Framförhållning

  • ​Sluta röka.

  • Sluta med mediciner som kan öka risken för blödning.

  • Avtala med en anhörig eller vän om skjuts och hjälp första dygnet. Handla och laga gärna mat för en vecka inför operationen.

  • Före operationen skall du duscha och tvätta dig med Descutan-tvål. Ha rena, lösa, bekväma kläder, helst med blixtlås och skor som är lätta att ta på.

  • Lämna smycken och eventuella piercingar hemma.

  • Fasta från midnatt före din operation.

På plats

Ett bröstlyft tar ca 1,5 timme och att göra förstoringen ytterligare ca 1 timme. Du vaknar omedelbart efter operationen och får sedan ligga kvar på vår uppvaksavdelning och piggna till under 2-4 timmar. Omedelbart efter operationen kan du ha lite smärta men

du kommer att få god smärtlindring. Om det skulle hända något det första dygnet när du kommit hem som oroar

dig kontaktar du din kirurg.

Utvärdera

Efter din operation kommer du på en tidig sårkontroll efter ca 12-14 dagar. Om allt är bra så träffar du din kirurg efter 6 månader för att göra en värdering av resultatet och höra hur allt har gått för dig. Vid detta tillfälle tas också dina efterbilder. För dig som genomgått operation hos Molding under 2020 är du alltid berättigad till 10% rabatt på alla framtida

hudvårdsbehandlingar, filler och botox samt på vår hudvårdsserie.

1. BOKA OPERATION

2. FÖRBEREDELSER

3. OPERATIONSDAGEN

4. UPPFÖLJNING

Stegen vid operation

Bra att veta

INFORMATION OM NÄSPLASTIK

Bröstförstoring          Varför oss          Konsultation & planering          Patientsäkerhet          Operationsdagen          Kontakt          Bra att veta          Priser

bottom of page