top of page

Vilken storlek ska du välja till din bröstimplantation?

Updated: Nov 25, 2021

Detta är en fråga vi alltid lägger högsta vikt vid när vi träffar nya klienter. Det är inte så lätt som man kan tro att fatta rätt beslut här så det är viktigt att man tänker igenom detta mycket noggrant. Efter många års erfarenhet har vi kommit fram till några bra riktlinjer som vi tänkte dela med oss av i detta blogginlägg.

Artiklen kommer att publiceras inom kort


Ofta har våra klienter en tanke om vilken storlek de vill ha på sina bröst, men att sedan få detta ideal att passa in i vardagen, ja det kan vara lite mer utmanande. Vi brukar råda alla våra klienter att fundera igenom hur aktiva de är och hur ofta de brukar springa eller vilken typ av work out de föredrar då en större byst även väger betydligt mer.


Några aspekter att fundera över

Innan du väljer storleken på dina implantat:

  • Hur ofta motionerar du?

  • Vilken typ av motion föredrar du?

  • Springer du ofta?

  • Har du stark rygg?

Det är verkligen fantastiskt att se våra klienter få ökat självförtroende och trivas mer med sina kroppar och vi vet att vi har träffat helt rätt med storleken på ett implantat när våra klienter kan delta i den typen av motion de älskar helt oförhindrat.Kontakta oss för en gratis rådgivning

Om du funderar på att förstora eller förminska dina bröst, boka en gratis rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt val för dig och ditt liv. Love to #hashtag?


139 views0 comments
bottom of page