top of page

Är näsplastik rätt för dig?

Updated: May 4, 2022

Det är alltid en högst personlig fråga och en som vi möter regelbundet i vår praktik. Alla förändringar till ditt utseende är väldigt stora beslut och det är inget någon tar lätt. I många fall kan näsplastik vara den absolut mest avgörande faktorn för ett bättre självförtroende och i många fall även ett förbättrat liv."Skönhet kommer alltid inifrån och hur du känner inför ditt utseende påverkas av din självkänsla. Vad kan du göra för att öka självkänslan? Att ge dig själv en bättre chans att kunna trivas med ditt utseende är vad vi ser ökar kvinnors självkänsla." - Dr Thomas Jonsson

Unga som mer mogna kvinnor kommer till oss varje vecka och ber oss om hjälp. Det finns ingen bättre känsla än att se våra klienter skina upp av lycka när de äntligen, ibland efter väldigt många år, älskar det de ser i spegeln. Vi lyssnar på dig och ser till att du får ge uttryck för den du verkligen är.


Tips:

Skriv ner hur du tänker och känner idag runt ditt utseende. Samla även in bilder på flera olika förebilder du har idag. Efter din näsplastik, skriv igen ner hur du tänker och känner runt ditt utseende och jämför sedan dina före och efter anteckningar.

Såhär gör du:

  1. Skriv ner både tankar och känslor

  2. Sök upp bilder på några ideal

  3. Samla all info i en mapp eller på din dator så att du lätt kan ta fram dem

  4. Skriv även ner hur ditt självförtroende har förbättrats

189 views0 comments
bottom of page