top of page

Rumpförstoring:

Rumpformer

Allt handlar inte om förstoring

RUMPFÖRSTORING

Även om vi här skriver rumpförstoring så handlar det, precis som vid bröstförstoringar, inte bara om storlek utan egentligen är det formen vi vill åt. Att fettsuga och fettransplantera är ett bra sätt att flytta runt fettet så att det sitter på rätt ställen. För att tydliggöra vad det är vi vill försöka åstadkomma delar man in rumpans övergripande formvariationer i fyra huvudsakliga former.

A-formen

Denna form är den klassiska idealformen för en attraktiv midja, höft och rumpa hos en kvinna. Hos kvinnor är det denna form vi vanligen vill åstadkomma om utgångsformen är någon av de övriga. Även de med A-form kan ha nytta av att forma midjan, flankerna och höfterna beroende på vad man önskar sig.

V-formen

Detta är den minst attraktiva formen. När man har denna form har man mer fett över flankerna än över höfterna och interglutealfåran har ofta en tendens att vara kort i förhållande till övre delen av rumpan. p.g.a. förhållandevis mindre volym i övre inre delen av stussen. Denna form kräver ofta mer insatser att ändra.


Rund-form

Detta är den näst mest populära formen. Fettsugning av midjan och flankerna kan förbättra den och önskar man en A-form fettsuger man vanligen också övre delen av rumpan på utsidorna.


Kvadrat-form

Detta är egentligen den vanligaste formen och är aningen mer maskulin och den som är enklast att ändra till någon av de andra formerna.

Välkommen till Molding Plastikkirurgi, Kliniken som sätter dig i fokus med specialister som värderar trygghet, omtanke och säkerhet först!

Rumpförstoring hos Molding

MOLDING PLASTIKKLINIK

bottom of page