top of page

Bröstförstoring:

Välja implantat

Material

BRÖSTIMPLANTAT

BRÖSTIMPLANTAT-MATERIALEN

 

Bröstimplantat tillverkas med antingen slät eller texturerad yta. De första silikonimplantaten hade en högre risk för kapselsammandragning, och texturering av ytan utvecklades för att minska denna förekomst. Moderna implantat har dock en förbättring av både höljet och av implantatens silikongel vilket avsevärt minskat denna risk och gjort textureringen onödig.
Textureringen är dock viktig är när det gäller de anatomiska (droppformade) implantaten. Här bidrar textureringen till att hålla implantatet på plats så att det bibehåller sin orientering och inte vänder sig i bröstfickan.

 

För att de droppformade implantatet skall hålla sin form är silikonet lite fastare i konsistensen. Ett intressant alternativ till detta är Motiva Ergonomix som är ett runt implantat med mjukare silikon och som i stående faller motsvarande droppform. Med detta i åtanke använder vi på Molding för närvarande mest antingen släta runda implantat eller texturerade anatomiska implantat beroende på vilket alternativ som passar bäst för din kropp och dina slutliga mål med din bröstförstoring.

xxxx

Våra implantat

BRÖSTBEHANDLING

Processen att välja implantat

Analys

Utgångspunkten är vilka mått du har på brösten och bröstkorgen. Vi är alla unika och det viktigaste måttet är bredden på dina bröst när man ska göra en bröstförstoring. Helt enkelt vad det finns utrymme till.

Alternativ

Utifrån dina bröstmått väljer vi ut vilken grupp av implantat som ligger närmast dina förutsättningar vid en bröstförstoring. Här måste basdiametern passa med det utrymme som finns under ditt bröst.

Uppleva

När vi vet vilka implantat som kan vara aktuella för din bröstförstoring får du känna hur det känns att bära och hur det ser ut framför en spegel. Nu kan du känna efter vilket profil och typ av bröstimplantat du lutar åt.

Bekräfta

En 3D-kamera skapar en simulerad 3D- modell av din kropp. Du kan då se hur du ser ut före en bröstförstoring och ungefär hur du kommer att se ut efter en operation med de implantat du väljer.

1. MÄTNING AV BRÖSTEN

2. VÄLJA BREDD PÅ IMPLANTATET

3. PROVIMPLANTAT I BH

4. VISUALISERING I 3D MED CRISALIX

Välkommen till Molding Plastikkirurgi, Kliniken som sätter dig i fokus med specialister som värderar trygghet, omtanke och säkerhet först!

Bröst behandlingar

MOLDING PLASTIKKLINIK

bottom of page