Molding the beauty within

Blogg

 • 2023-07-26 14:14

  Thomas Jonsson

  26 juli 2023

  Fem fördelar med bukplastik

  Du kanske funderar på att göra en bukplastik, även kallad Tummy Tuck för att du vill känna dig mer nöjd med ditt utseende. Det finns dock ett flertal andra föredelar med att göra en bukplastik. Det kan göra att dina magmuskler blir starkare och mer flexibla. Det kan förebygga bråck, öka kontrollen över dina kroppsfunktioner och minska en viss typ av inkontinens.

  info
 • 2023-07-19 14:14

  Thomas Jonsson

  19 juli 2023

  Sju frågor du bör ställa innan du väljer skönhetsklinik

  Om du vill förbättra ditt utseende eller har känt i många år att du vill ändra på något så är det viktigt att du väljer rätt skönhetsklinik för dig.

  När du söker efter en klinik som kan hjälpa dig förbättra ditt utseende är det därför en hel del faktorer du bör tänka på. I detta blogginlägg skriver vi om de sju viktigaste frågorna som vi tycker du bör ställa för att kunna göra ett informerat val du kan känna dig trygg med. Det finns idag fler skönhetskliniker än någonsin att välja mellan och det är viktigt att du väljer en klinik som passar för dig och där du vet att du är i trygga händer.

  info
 • 2023-07-12 14:33

  Thomas Jonsson

  12 juli 2023

  Är näsplastik rätt för dig?

  Näsplastik är en av de mest populära och vanligaste kirurgiska ingreppen som görs idag. Men innan du bestämmer dig för om du ska göra en näsplastik så bör du jobba fram ditt beslut på ett konkret och strukturerat sätt. Din näsa är en stor del av din personlighet och att justera utseendet är ett beslut som bör fattas långsamt.

  info
 • 2023-07-05 08:42

  Thomas Jonsson

  05 juli 2023

  Läka och stärka: En träningsguide efter bröstförstoring

  Efter en plastikkirurgisk operation är det bra att komma igång med träningen så fort som möjligt. I detta blogginlägg går jag igenom en möjlig plan för hur du ska komma igång igen. Det är alltid bäst att börja mjukt och långsamt och du bär undvika tunga lyft under de första veckorna.

  info
 • 2023-07-04 19:04 Plastikkirurgi

  Plastikkirurg Thomas Jonsson (dr.molding)

  04 juli 2023

  Myten om 'Inte Tillräcklig': En Plastikkirurgs Reflektion över Kvinnors Självkänsla

  I detta blogginlägg diskuterar jag ämnet självkänsla och att känna sig fysiskt tillräcklig i ett samhälle som lägger orealistisk standard på utseendet. Kosmetisk kirurgi kan förbättra självkänslan om det används på rätt sätt. Du kan få ett stort lyft både fysiskt och mentalt av ett plastikkirurgiskt ingrepp, men det är viktigt att du inte använder kirurgi för att försöka öka din självkärlek och självacceptans på ett djupare plan.

  info
 • 2023-06-28 08:42

  Thomas Jonsson

  28 juni 2023

  Möjliga komplikationer och oönskade utfall vid bröstimplantat

  Inom plastikkirurgins värld är öppenhet och tydlighet av yttersta vikt. Som professionella är det vår plikt att förmedla inte bara de positiva aspekterna av vårt arbete, utan också att upplysa om potentiella risker och komplikationer. Ett av de vanligaste ingreppen vi hanterar, bröstimplantat, kommer inte utan sina egna utmaningar och möjliga biverkningar.

  info
 • 2023-06-21 08:49

  Thomas Jonsson

  21 juni 2023

  Vilken storlek ska du välja till din bröstimplantation?

  Storleken på ett nytt bröstimplantat är en fråga vi alltid lägger högsta vikt vid när vi träffar nya klienter. Det är inte så lätt som man kan tro att fatta rätt beslut om detta, så det är viktigt att man tänker igenom detta mycket noggrant. Efter många års erfarenhet har vi kommit fram till några bra riktlinjer som vi tänkte dela med oss av i detta blogginlägg.

  info
 • 2023-06-14 08:42

  Thomas Jonsson

  14 juni 2023

  Vad händer inför en bröstförstoring?

  Läs mitt senaste blogginlägg om hur processen ser ut när du planerar en bröstförstoring. Ifrån första konsultationen till ditt val av storlek på inplantaten, hur du kan ansöka om finansiering samt hur du förbereder dig dagen innan operation.

  info
 • 2023-06-07 08:42

  Thomas Jonsson

  07 juni 2023

  Bröstförstoring: En djupgående sammanfattning

  En kort sammanfattning om allt du bör tänka på när du vill göra en bröstförstoring. Varför du vill göra ingreppet, vilken typ av ingrepp du kan välja mellan, vilket slags implantat du vill välja, risker och komplikationer, hur länge implantaten håller, när du kan börja träna, samt inverkan på amning.

  info
 • 2023-06-01 13:50 Bröstimplantat, Bröstförstoring

  Thomas Jonsson

  01 juni 2023

  10 saker du behöver tänka på innan en bröstförstoring

  Att genomgå en bröstförstoring är en rätt stor sak och det är viktigt att du är medveten om vad du kan förvänta dig innan du genomgår operationen. I den här bloggen ger vi dig tio saker du behöver veta innan du genomgår en bröstförstoring. Vi kommer att täcka olika metoder för att genomföra en bröstförstoring, vad du kan förvänta dig efter operationen, risker och komplikationer, överväganden kring resultat och förväntningar, vikten av att välja en erfaren plastikkirurg, kostnader och finansiering, andra alternativ till bröstförstoring, konsultation och rådgivning samt att välja rätt storlek och form på implantatet. Genom att läsa den här bloggen hoppas vi att du får en introduktion till det du behöver veta för att ta ett välgrundat beslut om en bröstförstoring och att du känner dig förberedd och bekväm inför operationen.

  info