Molding the beauty within

Näsplastik

Näsplastik

Näsplastik är en av våra vanligaste operationer.

En näsplastik gör det möjligt för en individ att få en bättre ansiktsharmonin och förbättra proportionerna på näsan. Näsplastik kan dessutom hjälpa till att korrigera näsasymmetri och bidra till att en person kan njuta av ett balanserat och naturligt utseende i ansiktet.

Målet med näsplastik är att omforma näsan och se till att näsan komplementerar ansiktet, ögonen, kinderna och hakan. I slutändan hjälper näsplastiken individen att förbättra balansen i ansiktsdragen, vilket leder till ökat självförtroende. För att skapa en näsa som matchar ansiktet kommer Dr. Athlin att utvärdera patientens benstruktur, läppar och haka. Var och en av dessa ansiktsdrag måste vara i balans med näsan för att skapa en välbalanserad ansiktsestetik.

Ögonen bör vara fokuspunkten i allas ansikte. Därför är Dr. Athlins mål att uppnå detta för sina näsplastikpatienter. När någon tittar på dig efter operationen och deras fokus naturligt går mot dina ögon är det resultatet av en framgångsrik näsplastik.

De bästa näsplastikerna varierar beroende på individen, men Dr. Athlins strategi för näsplastik förblir alltid densamma. Han tar reda på så mycket som möjligt om sin patient och anpassar sedan näsplastiken för att tillgodose en patients behandlingsmål. Dr. Athlin utför sedan en naturlig näsplastik, följer patientens återhämtning och samarbetar med personen för att få det bästa resultatet.


Träffa våra plastikkirurger.

När du väljer en specialist i plastikkirurg är erfarenhet, etik, upprepade utmärkta resultat och din säkerhet avgörande faktorer. På Molding vägrar vi att kompromissa med någon av dessa principer. Vi förstår att ditt val av kirurg är viktigt och vi är här för att erbjuda dig bästa möjliga vård och behandling.