Molding the beauty within

Varför oss

Varför Molding?

Molding Plastikkirurgi i Uppsala har ambitionen att vara en av de främsta klinikerna för estetisk plastikkirurgi. Vårt rykte för enastående kirurgiska resultat och exemplarisk vård lockar patienter inte bara från närliggande områden. Dr. Thomas Jonsson har tillsammans med sin erfarna personal skapat fantastiska resultat för många patienter från hela regionen och runt om i Sverige.

Vår klinik i Uppsala är bekvämt och centralt beläget med fokus på en privat, exklusiv patientupplevelse endast en timme från Stockholm. När du kommer till oss kommer du att märka att det är vår prioritet att se till att du inte bara känner dig bekväm utan att vi tillhandahåller bästa möjliga säkra vård. Vi anser det som vårt ansvar att förstå dina mål och skapa en kirurgisk plan som är skräddarsydd för att uppnå dina unika behov.

Som patient hos oss lägger vi stor vikt på att du ska få en god förståelse för de kirurgiska ingrepp du är intresserad av. Vi har ett stort engagemang i patientutbildning och Dr. Thomas Jonsson och hans personal kommer att ta sig tid att kommunicera och förklara ingreppen i detalj för att säkerställa att du kan ta välgrundade beslut om dina alternativ för plastikkirurgi. Varje medarbetare är dedikerad till att erbjuda kvalitet, service och professionell vård. Vår operationsenhet erbjuder dig en modern anläggning med välutbildade och erfarna sjuksköterskor, narkosläkare och kirurger. De flesta plastikkirurgiska ingreppen utförs som dagkirurgi.

Din trygghet är det viktigaste vi har

När du väljer en plastikkirurg är erfarenhet viktigt. Etik är viktigt. Upprepade utmärkta resultat är viktiga. Och din säkerhet är viktig. Molding vägrar att kompromissa med någon av dessa principer.

Vi gör allt vi kan för att ta bort riskerna ur ekvationen när det gäller din plastikkirurgi. På Molding plastikkirurgi bokar vi om patienter som har förkylningssymtom eller tecken på COVID-19 eller influensa-symtom.

Eftersom plastikkirurgi inte är en livsnödvändigt verksamhet är patientsäkerheten mycket viktig. Vi vill hellre göra rätt sak och planera om en patient till en annan tid där risken för patient och personal är den lägsta möjliga.

När patienter skall lämnas och hämtas efter operation kan tyvärr inte medföljare stanna kvar på kliniken under dagen.