Bröstförstoring med lyft

Bröstförstoring med lyft

Förbättra form och volym

Kombinationen av bröstlyft och bröstförstoring kan förbättra bröstens form, öka volymen och återskapa spänsten. På Molding i Uppsala erbjuder vi denna behandling för att ge dig det bästa möjliga resultatet.

Bröstförstoring är det mest populära ingreppet inom estetisk bröstkirurgi, med bröstlyft som näst mest populärt. Det är dock vanligare att man kombinerar bröstlyft med förstoring än att endast göra ett bröstlyft. Om du är missnöjd med storleken på dina bröst och önskar att de var mindre slappa eller hängiga, till exempel efter amning, kan ett bröstlyft i kombination med bröstförstoring vara lämpligt.

För att skapa ett ungdomligt bröst med fyllnad i övre delen, tydlig kavaljergång och push-up-effekt kan det vara nödvändigt att kombinera bröstlyft med bröstimplantat. Endast ett bröstlyft kan inte återskapa det resultat som både lyftet och implantaten kan uppnå tillsammans.

Ofta utförs både bröstlyft och bröstförstoring samtidigt, men det är också möjligt att börja med det ena ingreppet och vänta upp till ett halvår innan man bestämmer sig för att genomgå det andra. På Molding i Uppsala kommer våra erfarna plastikkirurger att noggrant utvärdera dina behov och önskemål under en konsultation för att avgöra vilken behandlingsplan som passar bäst för dig.

Om du överväger att genomgå bröstförstoring med lyft i Uppsala, är Molding det självklara valet. Vår erfarna personal hjälper dig att uppnå dina estetiska mål samtidigt som vi minimerar risker och komplikationer. Kontakta oss för att boka en konsultation med en av våra erfarna plastikkirurger som kan vägleda dig genom varje steg av processen.

Pris: från 79 000 kr. Läs mer om våra Priser


Stegen vid operation

Planering

1. Boka operation

Efter att du varit på konsultation och kommit överens om en plan tillsammans med din plastikkirurg kan du boka en tid för operation. Betalningen behöver vara gjord två veckor före ditt ingrepp. Behöver du låna pengar har vi avtal med Medical Finance som hjälper dig med det.

Framförhållning

2. Förberedelser
  • Sluta röka.

  • Sluta med mediciner som kan öka risken för blödning.

  • Avtala med en anhörig eller vän om skjuts och hjälp första dygnet. Handla och laga gärna mat för en vecka inför operationen.

  • Före operationen skall du duscha och tvätta dig med Descutan-tvål. Ha rena, lösa, bekväma kläder, helst med blixtlås och skor som är lätta att ta på.

  • Lämna smycken och eventuella piercingar hemma.

  • Fasta från midnatt före din operation.

På plats

3. Operationsdagen

Ett bröstlyft tar ca 1,5 timme och att göra förstoringen ytterligare ca 1 timme. Du vaknar omedelbart efter operationen och får sedan ligga kvar på vår uppvaksavdelning och piggna till under 2-4 timmar. Omedelbart efter operationen kan du ha lite smärta men du kommer att få god smärtlindring. Om det skulle hända något det första dygnet när du kommit hem som oroar dig kontaktar du din kirurg.

Utvärdera

4. Uppföljning

Efter din operation kommer du på en tidig sårkontroll efter ca 12-14 dagar. Om allt är bra så träffar du din kirurg efter 6 månader för att göra en värdering av resultatet och höra hur allt har gått för dig.