Molding the beauty within

Om oss

Om Molding

Molding plastikkirurgi i Uppsala är bekvämt och centralt beläget med fokus på en privat, exklusiv patientupplevelse. När du kommer till oss kommer du att märka att det är vår prioritet att se till att du inte bara känner dig bekväm utan att vi tillhandahåller bästa möjliga säkra vård. Vi anser det som vårt ansvar att förstå dina mål och skapa en kirurgisk plan som är skräddarsydd för att uppnå dina unika behov.
Som vår patient hjälper vi dig till att bli välinformerad om de kirurgiska ingrepp som du är intresserad av. Vi har ett stort engagemang i patientutbildning och Dr. Thomas Jonsson och hans personal kommer att ta sig tid att kommunicera och förklara ingreppen i detalj för att säkerställa att du kan ta välgrundade beslut om dina alternativ för plastikkirurgi. Varje medarbetare är dedikerad till att erbjuda kvalitet, service och professionell vård. Vår operationsenhet erbjuder dig en modern anläggning med välutbildade och erfarna sjuksköterskor, narkosläkare och kirurger. De flesta plastikkirurgiska ingreppen utförs som dagkirurgi.

Vår filosofi

“Hans betoning på att skapa ett naturligt resultat är exakt vad jag letade efter ... Jag har aldrig känt mig mer bekväm på en läkares kontor; hela hans personal är otroligt vänlig, tålmodig och informativ.” -Plastiskkirurgisk patient på Molding.

Jag har alltid betonat den enskilda patientens upplevelse. Här i Uppsala kan vi ge en fantastisk upplevelse före och efter operationen med personlig service i en mysig miljö. Jag tycker om mitt rykte att vilja undervisa och förbereda mina patienter samt att resultaten från mitt arbete är väldigt bra. Mitt mål är att mina patienter ska vara nöjda med sina operationer. ”

- Dr. Thomas Jonsson

Träffa våra plastikkirurger.

När du väljer en specialist i plastikkirurg är erfarenhet, etik, upprepade utmärkta resultat och din säkerhet avgörande faktorer. På Molding vägrar vi att kompromissa med någon av dessa principer. Vi förstår att ditt val av kirurg är viktigt och vi är här för att erbjuda dig bästa möjliga vård och behandling.